Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Standerflex

Jouw partner bij personele vraagstukken.

Standerflex is een uitzendbureau dat iedereen gelijke kansen biedt en dit ook uitdraagt naar de werkgevers waar zij voor werkt. Het gaat niet om de juiste diploma’s, maar om wie jij bent en wat je kunt. Als jij dat wilt laten zien, dan vind je via ons een baan.

Wij geloven in een werkende toekomst. De perfecte baan bestaat niet, maar al samenwerkend kunnen wij hier wel heel dichtbij komen.

Standerflex biedt jou meer dan een gewoon uitzendbureau:

  • sflogoWe werken voor jou; we gaan op zoek naar jouw competenties en zoeken de baan die het beste bij jou past. Daar ligt onze focus.
  • sflogoWe hebben diverse vacatures voor jou beschikbaar, maar we kunnen ook voor jou op zoek gaan naar een passende baan in ons uitgebreide netwerk en wie weet kun je de eerste stap al zetten binnen een andere beschikbare vacature.
  • sflogoWe gaan altijd het (loopbaan) gesprek met je aan en met onze jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding kunnen we je gegarandeerd een stap verder helpen.
  • sflogoAls je voor ons werkzaam bent, dan blijven we ons voor je inzetten en ondersteunen we in je verdere loopbaan, zodat je verder kan doorgroeien.
  • sflogoBen je op zoek naar meer ondersteuning bij het vinden van werk? Dan zoeken we voor jou contact met Standergroep, die verdere deskundige begeleiding kan bieden.

Ben je op zoek naar een baan binnen de regio Gelderland, Overijssel en Flevoland, dan vinden we samen de baan die bij je past.

Wij komen graag met je in gesprek.

Aart Voorberg
Operationeel Manager Standerflex
06 197 92 680